Επικεντρωθείτε στο έργο σας, αφήστε σε μας την λογιστική διαχείριση της εταιρίας σας | Τηλέφωνο: 2251 029334

Προφίλ

Γνωρίστε μας

Το λογιστικό γραφείο χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης, παρακολούθησης και ενημέρωσης των πελατών της ώστε κάθε εταιρεία να μπορεί να καλύπτει πολύπλευρα, άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά τις ανάγκες της.
Η εξειδίκευση μας ανά συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα και κλάδο υπηρεσιών βοηθάει ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πακέτο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Γιατί εμάς

Γιατί ΟΛΟΙ όσοι εμπιστεύονται το λογιστικό γραφείο είναι συνεργάτες και όχι πελάτες, γι’ αυτό και αντιμετωπίζονται, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, με εχεμύθεια και σοβαρότητα. Αυτές είναι και οι αρχές που πρεσβέβουμε και πάνω στις οποίες έχει στηριχθεί όλη η δομή της λειτουργίας του γραφείου μας για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων.
Το λογιστικό γραφείο μας στηρίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογική υποδομή που περιλαμβάνει: δίκτυα υπολογιστών, data & backup centers, internet connection, λογισμικό ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης καθώς και σύγχρονα προγράμματα μηχανογράφησης που καλύπτουν όλες τις λογιστικές, φοροτεχνικές και μισθοδοτικές σας ανάγκες.

Η ομάδα μας

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Λογιστής - Φοροτεχνικός

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας | Lemonart | All Rights Reserved ©2020